Perussuomalaisten rooli

Persuilla on yksi ja vain yksi rooli politiikassa. Ikävä kyllä he näyttävät olevan liian tyhmiä tajuamaan sitä roolia ja siksi tuomitsevat itsensä ikuiseksi oppositiopuolueeksi. Se rooli on olla talousoikeiston apupuolue maan palauttamisessa kehitysmaaksi.

 

Persujen rooli toimi hyvin vaalikauden aluksi. He keskittyivät keräämään talousoikeistolaisen leikkaus- ja kurjistamispolitiikan aiheuttaman tyytymättömyyden  ääniksi itselleen. Ja asemoimalla itsensä muutokseksi suhteessa vanhojen puolueiden toimintaan. Vaalivoiton tärkein elementti oli lopulta kuitenkin avoimella rasismilla flirttailu ja syyllisen löytäminen uskonnollisesta statuksesta tai ihonväristä poliitikkojen poliittisten valintojen sijaan. Oli huomattavasti helpompaa vaalikentillä kun saattoi vain keskittyä osoittamaan syylliseksi keksittyä maahanmuuttajaa, eikä tarvinnut edes yrittää käydä älyllistä keskustelua poliittisten valintojen syistä ja seurauksista. Sillä sektorilla nimittäin Perussuomalaisten ehdokkailla ei ollut mitään tarjottavaa eikä edes riittävää ymmärrystä yrittääkseen sellaista.

 

Samalla kuitenkin kylvettiin tuhon siemen haalimalla reppanarasistinen mölymystö puolueeseen. Puolueen johdon ollessa riittävän sisäsiisti hallitukseen, ovet kumileimasimen rooliin Kokoomuksen ja Keskustan ankeuttajan unelma -hallitukseen aukesivat ja vallan kammareihin kävi poliittisten untuvikkojen tie. Hallitusohjelma jäi kuitenkin kaivelemaan reppanarasistista siipeä, joka ei merkittävästä tuestaan huolimatta koennut saavansa hallitusohjelmaan riittävän rasistista sanomaa ja pettyi virkamiehiin, jotka noudattivatkin maahanmuuton suhteen olemassa olevia lakeja eivätkä Persujen raivorasistien vaatimia toimenpiteitä. Kun raivorasistit eivät poliittisten realiteettien takia saaneet haluamaansa, he ryhtyivät kapinaan.

 

Kapinan lopputulos tiedetään. Sisäsiistit siniset kumileimasimet pitivät hillotolppansa kun jatkoivat tukeaan ankeuttamishallituksen politiikalle, ilman avointa rasismia. Vallankumouksen tehneet reppanarasistit taas jäivät itkemään menetettyjen hillotolppien perään ja ihmettelemään sitä itsestäänselvyyttä, ettei heidän linjallaan ollut hallitukseen asiaa. Siellä kun sattui olemaan merkittävämpiä puolueita, joille avoin rasismi olisi turmiollista vaalikentillä. Ja hetken jo näytti siltä, että itku hillotolppien perään määrittelisi hajoamisen jälkeisen Perussuomalaisen puolueen poliittisen linjan, mutta lopulta pääpainoksi tuli se avoin rasismi. Ja mitään muuta ei enää ole jäljellä, sillä ilmeisesti kaikki muistakin poliittisista aiheista puhumaan kyenneet poliitikot siirtyivät sinisiin kumileimasimiin.

 

Mutta ei Persuista silti poliittisesti hyödyttömiä tullut. Talousoikeistolle he ovat edelleen erittäin hyödyllisiä taatessaan riittävän poliittisen vaikutusvallan talousoikeistolaisille ankeuttajille. Nyt persujen rooli on kanavoida tyytymättömyys ankeutuksesta rasismin kautta pois vallan pöydästä, eikä siihen tarvita edes Persujen sitoutumista tehtäväänsä. Riittää jo se, että Persujen saamat äänet ovat pois niiltä puolueilta jotka pyrkisivät estämään ankeutusta ja rahan lapioimista talousoikeiston taustajoukoille. Ja ennen kaikkea niiltä, jotka pyrkisivät tekemään maasta paremman paikan elää aivan kaikille, riippumatta heidän etnisyydestään. Persujen nykyrooli on olla luovuttajien puolue ja kanavoida tyytymättömyys oman elämän tai valtion tilanteen parantamisesta jonkun muun elämän ankeuttamiseen. Jos ihminen tähtäisi oman elämänsä tai yhteisen hyvän parantamiseen, hän voisi äänestää talouspoliittista keskustaa tai vasenta laitaa, mutta kun hän vain haluaa kiusata jotain muuta ja tuntea itsensä siten vähemmän heikoksi ja kaltoin kohdelluksi, tarjolla on Perussuomalainen reppanarasismi. Reppanarasismi tarjoaa keinon tehdä jostain toisesta vielä kärsivämpi ja luovuttajille se voi näyttäytyä parempana keinona kuin äänestää puolueita, jotka olisivat valmiita tekemään heidän elämäänsä parannuksia. Lopputuloksena on tietysti se, että ihan ilman Persujen virallista apua, jokainen ääni Persuille on heidän roolinsa kautta ääni ankeutukselle. Tyytymättömyys nykymenoon on hyvä, sen kanavoiminen hyödyttömille reppanarasisteille taas vain pahentaa ongelmia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu