Soini pitää Kokoomusta ja Kepua pilkkanaan

Soini päätti vaihteeksi taas häpäistä maamme ja teki sen aivan varmasti ihan tahallaan. Hän tietää olevansa koskematon nykyhallituksessa ja voi siten keskittyä toitottamaan naisvihaansa vapaasti. Jos Kokoomus ja Keskusta olisivat suoraselkäisiä, ne laittaisivat ministerin vaihtoon, mutta toisin kuin esimerkiksi Kanervan kohdalla, hallitus samalla kaatuisi.

 

Toisaalta Soini tekee meille palveluksen osoittamalla kristallinkirkkaasti Kokoomuksen ja Keskustan prioriteettijärjestyksen. Hallitus ei saa kaatua, sillä samalla kaatuisi Keskustan tavoite saada maakuntamalli ja Kepulaisia suojatyöpaikkoja niihin sekä Kokoomuksen tavoite saada omille taustaryhmilleen pääsy rahastamaan veronmaksajia terveyspalveluissa. Ne ovat selvästi niin paljon tärkeämpiä asioita kuin naistenoikeudet tai ihmisoikeudet ylipäätään, että Soinin ihmisviha saa velloa vapaasti.

 

Toinen vaihtoehto on se, että Soini yrittää etsiä ”kunniallista” ulospääsyä hallituksesta. Jos hän lähtee itse kävelemään, niin menettää varmasti sen Siniset-operaatiossa luvatun tulevaisuuden hillotolpan. Jos hänet heitetään ulos ja hallitus kaatuu, menee se sitten muiden piikkiin ja hillotolppavaatimus on edelleen voimassa. Olettaen, että Kepulit ja Kokkarit sitten kassakaappisopimuksiaan noudattavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu