juhanaturpeinen

Putkosen motivaatiolista

Tahdon tuonne Putkosen listalle heti. Kyllä tässä sen verran kilpailuhenkinen pitää ihmisen olla, että jos joku rupeaa tällaista hyvien ihmisten erillistä listaa pitämään, niin sille pitää ehdottomasti päästä. Tämä tosin näytti siltä, että Persut ovat huomioineet kustakin hyvien ihmisten organisaatiosta vain johtoa ja duunarit ovat pahasti unohtuneet - mikä tietysti vaalien jälkeistä elämää havaitessa on osa luonnollista jatkumoa. Mutta ei duunareita voi unohtaa tässäkään asiassa.

Siksi haluaisinkin pikimmiten kuulla, että onko Persuilla olemassa jokin pidempikin lista, jossa ei puolueiden duunaritasoa unohdeta? Vai onko heillä jokin erityiskriteeri se, että pitää olla hyvän ihmisen lisäksi myös julkkis päästäkseen listalle? Jos se on jokin seiskalista, niin ei sitten, mutta jos lista on vähänkään vakavasti otettava niin kyllä sille pitää päästä. Joten kriteerit julkisiksi pikimmiten, voi sitten tässä kilvassa keskittyä oleelliseen.

 

Nimimerkillä,

Motivoitunut kilvoittelija

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

P.S. Jos pitää kuitenkin olla julkkis, niin onko sillä väliä millainen julkkis on? Pitääkö olla tunnettu ja aikaansaanut poliitikko kuten listatut, vai riittääkö kohujulkkiksen asema?

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Pitää olla vähintään puolijulkimo sekä vaikutusvaltainen ja jokseenkin näkyvä ihminen, joka on profiloitunut liberaalina ja perussuomalaisia vastustavana tekijänä. Listalle pääsemistä helpottaa, jos persoonana herättää voimakkaita tunteita (sekä puolesta että vastaan). Tsemppiä! ;)

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Kiitos tsemppauksesta! :)

Voimakkaiden tunteiden herättäminen varmaan onnistuisi ja Perussuomalaiset löytäisivät kosketuspinnan. Siellä kohujulkisuutta on aina osattu hyödyntää. Se voi tosin vaikutusvaltaa syödä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hae hyvämies puoleenjäsenyttä, niin ehkä pääset listalle, minä olen jo.

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Minä olen jo, sellaisen puolueen jossa Immosia ei siliteltäisi. Se on paljon parempi lista, muttei toki julkinen. Minä haluankin hyvien ihmisten listalle, jollaista Putkonen eilen julkisesti esitteli. Jostain syystä sillä listalla ei ollut yhtään Perussuomalaista.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ei Perussuomalaisten eliitti pelkkiä US-bloggareita listakuuluisuuksiksi nosta. Pitää olla kunnon tulot ja tittelit, jotta kansa näkee kuinka suuria herroja vastaan Perussuomalaiset urhoollisesti ja vaivojaan säästämättä monikulttuurisuuden ohella taistelee.

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Ei sillä kuuluisuudella ole väliä. Tärkeintä on päästä hyvien ihmisten listalle kun sellainen jossain on. En minä uskonutkaan Persujen mielipidevaikuttamisen duunaritasoa mitenkään noteeeraavan. Mutta tarkat speksit olisi kiva tietää listalle pääsyyn.

Toimituksen poiminnat