juhanaturpeinen

Dosenttien taisto!

Bäckman on saanut haastajan! Pitkään näytti siltä ettei tästä maasta löydy haastajaa Bäckmannille, mutta nyt kilpaileva Dosentti Luukkanen pisti pelin täysin uusiksi. TV-yhtiöt huomio! Tämä täytyy saada televisioon ja heti. Dosentit taistoon vaikka fasismista, josta molemmilla on erittäin selvästi sanottavaa ja show:sta tulee taatusti ikimuistoinen. YLEn a2 illat jäävät takuuvarmasti toiseksi tällaisessa vuosisadan ottelussa. Uskon tästä syntyvän helposti vähintään 8-eräinen älyvapaaottelu ja minä haluan eturivin paikan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Dosentti Luukkasella on oma talk show Alfa TV -kanavalla. Olisihan tuossa oma mielenkiintonsa, jos hän hankkisi vieraaksi gaspadin Bjekmanin.

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

En tiennytkään että dosentilla on oma show. En tosin tiennyt tuollaista kanavaakaan. Mutta kyllä tuollainen pitäisi saada laajennettuun levitykseen ja näin tärkeä ottelu ei saisi olla maksumuurin takana. Joten vain ilmaiskanville ja mieluiten YLE:lle ettei tule mainoksiakaan pilaamaan settiä.

Petteri Hiienkoski

Hyvä idea! Molemmat ovat selvästikin raskaan sarjan miehiä, joilla on sanan säilä hallussaan - ainakin osan ajasta. Erät kannattaisi pitää tarpeeksi lyhyinä etteivät dosentit puhuisi toisiaan suohon ja katsoajiaan kanavalta. Ohjelman nimi voidsi olla "Taistelevat Dosentit".

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Konsepti olisi kyllä laajennettavissa muillekin aihe-esiintyjäkombinaatioille. Esimerkiksi talouspolitiikasta saisi hyvän setin ottamalla Kokoomus- ja Vasemmistonuorista sopivat tyypit kehiin. Ei niin eeppistä kuin tällä esimerkkisetillä, mutta taattua settiä irtoaisi siitäkin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sellaisia on tehtykin ja kivoja ovat olleet. Oli Li Andersson ja toisena kai Elina Lepomäki http://suomiareena.fi/2015/06/30/fk-talk-showssa-l... vaikka minä taisin kuulla jonkun vastaavan noin vuosi sitten.

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Kuulostaa kyllä hyvältä kombolta saada dadaista talouskeskustelua.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Mainittu AlfaTV on ainakin joillakin kaapelialueilla ilmaiskanavana. Tällä viikolla tulee vielä pari kertaa uusintana Arto Luukkasen ja Heikki Patomäen keskustelu.

Jaakko Häkkinen

Älyvapaaottelu! :D Juhana, nyt joudut odottelemaan kauhulla milloin desantti Bäckman haastaa sinut oikeuteen, kuten hänellä on tapana.

Toimituksen poiminnat